Lej en IT Mand

kontor_02

Har I problemer med jeres netværk eller andre småproblemer såsom Wi-Fi, – bærbar- eller telefonproblemer? Og har I sikkerheden i top i forhold til den nye persondato lov? Hvis I gerne vil spare en medarbejder, så lej en IT-mand hos Jeres IT-konsulent.

Jeg har mange års erfaring inden for bosteder og den sociale sektor, hvor jeg er særlig kompetent inden for GDPR og netværksproblemer. Jeg er fuldt opdateret med reguleringerne og sørger for, at virksomheden overholder disse på en nem og sikker måde. Ved første møde aftaler vi, hvor mange timer der er brug for, og hvor ofte jeg skal komme forbi. Det kan f.eks. være to x to timer om måneden, hvor jeg kigger forbi hver anden uge.

Det er min vision, at små virksomheder skal have professionel IT. Selv små virksomheder har brug for hjælp til IT.

Vil du vide mere?

Kontakt mig hvis du har spørgsmål. Jeg sidder klar til at hjælpe dig.

Dennis har været vores faste it konsulent gennem 8 år. Vi nyder godt af hans store tekniske viden og kreativitet, for han finder gode, billige og holdbare løsninger, både i forhold til indkøb, netværk og sikkerhed

Flemming Andersen
Partner, ISU Plus

Hvorfor vælge mig ?

Support efter dit behov

Servicen er fleksibel og baseret på, hvad I har brug for. Jeg fjerner bekymringerne for jeres IT, så jeres ansatte kan fokusere på arbejdet.

Mange års erfaring i den offentlige sektor

Med 10+ års erfaring i den offentlige sektor er jeg bekendt med deres arbejdskarakter og reguleringerne omkring deres arbejde med persondata.

Et personligt touch

IT behøver ikke være koldt. Vi samarbejder gennem hele processen, så der ikke opstår nogle uoverensstemmelser undervejs. Et godt samarbejde er et af fundamenterne hos Jeres IT-konsulent.

Har du brug for en dygtig IT-konsulent?