IMG_1538

Om Jeres IT Konsulent

Jeres IT-konsulent blev etableret i 2019, men har over 15 års erfaring inden for IT-service af små virksomheder, heraf 11 års erfaring inden for den offentlige sektor i Danmark. En af kerneydelserne hos Jeres IT-konsulent er at finde den ideelle løsning for kunden – både prismæssigt og kvalitetsmæssigt. Jeg lægger vægt på individuel rådgivning, da ingen kunder er ens.

Jeres IT-konsulent drives af Dennis Van Beersel, som oprindeligt stammer fra Belgien, men har været bosat i Danmark i mere end 10 år. Jeg har mange års professionel erfaring fra bosteder og mindre virksomheder, hvor jeg bl.a. har arbejdet med persondata og gjort deres IT system GDPR kompatibel. Når jeg ikke arbejder, elsker jeg at fiske langs den Fynske Kyst, ordne min have eller forkæle mine tre skovkatte.

Jeg mener at IT er et værktøj til at hjælpe jeres klienter og gøre jeres ansattes arbejdsdag nemmere. Slip bekymringerne os lad mig klare dem for jer.

Vil du vide mere?

Kontakt mig hvis du har spørgsmål. Jeg sidder klar til at hjælpe dig.

Dennis har været vores faste it konsulent gennem 8 år. Vi nyder godt af hans store tekniske viden og kreativitet, for han finder gode, billige og holdbare løsninger, både i forhold til indkøb, netværk og sikkerhed

Flemming Andersen
Partner, ISU Plus

Grundværdierne hos Jeres IT-konsulent

Tillid: jeg lægger vægt på et tillidsfuldt samspil mellem konsulent og kunde for at skabe det bedste resultat

Kvalitet og professionalisme er nøgleordene som driver mig. Jeg afleverer kun et færdigt resultat, når begge parter er tilfredse

Pris og kvalitet hænger ikke nødvendigvis sammen. Hos mig er kvaliteten i top, men til en pris der er til at betale

Har du brug for en dygtig IT-konsulent?